Beste leden, sympathisanten en relaties van AtlasBridges,
Ben je ondernemend, nieuwsgierig, heb je passie voor Amsterdam en ben je maximaal 2 jaar geleden afgestudeerd op hbo of wo niveau? Word dan trainee van de gemeente Amsterdam!

Waarom trainee worden bij de gemeente Amsterdam?
Als trainee van de gemeente Amsterdam werk je niet alleen aan de mooiste stad, maar ook aan jezelf. Je krijgt de kans om te werken op allerlei terreinen die maatschappelijk van belang zijn, zowel op strategisch als op tactisch niveau. Denk aan vraagstukken als een schone en veilige stad, een moderne innovatieve en data-gedreven overheid, een gezonde bedrijfsvoering en een excellente dienstverlening.
De gemeente Amsterdam investeert ook in jou en je krijgt uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van relevant en resultaatgericht leren en ontwikkelen.

Uitstekende start van je carrière
Je krijgt veel vrijheid om het traineeship zelf vorm te geven, zodat jouw werk- en leerervaring helemaal past bij de ontwikkeling van Amsterdam en van jou. Een traineeship bij de gemeente Amsterdam is een uitstekende start van jouw carrière. Bij goed functioneren tijdens het traineeship krijg je een vast contract. Na het traineeship zijn er diverse doorstroommogelijkheden om jouw talenten verder te ontwikkelen.

Solliciteren?
Zie jij waar kansen liggen, heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je voortdurend bezig om jezelf te verbeteren en ontwikkelen? Vanaf 1 september starten 22 getalenteerde trainees bij de gemeente Amsterdam. Zorg dat jij één van hen bent! Informatie, maar ook tips en ervaringen van oud-trainees vind je op amsterdam.nl/traineepool.

Solliciteer voor 1 mei 12.00 uur!

Contactinformatie
Email: secretariaat.traineepool@amsterdam.nl
App/ bel ons op: 06 1246 2077

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Leeuwendaal. Leeuwendaal verzorgt de selectie van kandidaten voor de gemeente Amsterdam. Email:amsterdam@leeuwendaal.nl
Telefoon: 088-0086820